Povesti de succes - Strain in Romania
433
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-433,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

PIESA TEATRU DESPRE REFUGIATI

JRS Romania va invita sa vizionati piesa de teatru realizata si interpretata de liceenii Colegiul National ”Alexandru Dimitrie Ghica” care participa la cea de-a IX-a ediție a Concursului National pentru liceeni EUROSCOLA 2016 – ”Criza refugiatilor intr-o Europa a valorilor”.

ALI

Are 24 de ani şi este din Siria. În 2015 nu a mai suportat să trăiască în plin război şi a venit înRomânia. Şansă lui a fost să primească o viza de student.
Stabilit în Timişoara, prin muzică rap vorbeşte despre ce înseamnă să fi refugiat.

Stire / Poveste de succes

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective.